Magawa HeroRAT Augustus 2020 - Techrvw.com Charity Update

Door Techrvw op woensdag 7 oktober 2020 14:32 - Reacties (0)
Categorie: Donatie Techrvw.com, Views: 5.452

Hey!

Daar ben ik weer! Dit keer een update met de cijfers van Magawa, onze HeroRAT die ik heb gesponsord met het geld van mijn Techrvw.com inkomen, van Augustus. De gadgets die ik ontvang om te reviewen verkoop ik bijna altijd via Vraag & Aanbod. De opbrengsten daarvan gaan bijna altijd naar het goede doel. Aan het eind van het jaar kies ik één of meerdere goede doelen uit (afhankelijk van hoe groot de pot is) en maak ik een donatie namens Techrvw.com. Helaas is er sinds de vorige update niks extra's verkocht en staat de teller nog op 182 euro, wat zeker niet slecht is.

Het afgelopen jaar waren het HeroRATs en Plastic Soup Foundation. Hier hebben we éénmalige donatie aan Plastic Soup Foundation gedaan en een jaar lang Magawa "geadopteerd". Via deze updates wil ik laten zien wat er met de opbrengsten van mijn gadget verkopen gebeurt. (Dit is tenslotte mede mogelijk gemaakt door jullie!)

In Augustus heeft Magawa 589 minuten gewerkt en de volgende resultaten geboekt:
  • 3770 vierkante meter doorzocht
  • 5x anti personnel mines
  • 2x unexploded ordnance
Dat was het weer voor deze keer. Aangezien het jaar bijna voorbij is, ga ik weer kijken naar nieuwe goede doelen. HeroRATs blijft wederom een optie, ook voor aankomend jaar. De resultaten die je elke maand in de mail krijgt en het vrij maken van bruikbaar land in Cambodja is goed om te zien.

Graag hoor ik van jullie wat jullie vinden van deze updates en de manier hoe ik de winsten van Techrvw.com beschikbaar stel voor goede doelen. Mochten jullie andere goede doelen weten of manier om de winst goed in te zetten, hoor ik het graag :)

Met vriendelijke groet,
Robin
Techrvw.com

Volgende: Waarom maak ik reviews en waarom doneer ik de opbrengst? 23-10 Waarom maak ik reviews en waarom doneer ik de opbrengst?
Volgende: MAGAWA - Tweakers Rat Update Juli 2020 25-09 MAGAWA - Tweakers Rat Update Juli 2020

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.