MAGAWA - Tweakers Rat Update Juli 2020

Door Techrvw op vrijdag 25 september 2020 09:49 - Reacties (0)
Categorie: Donatie Techrvw.com, Views: 1.559

Hey!

Magawa, de HeroRAT, heeft weer lekker gewerkt. Ook de verkopen via Vraag en Aanbod op Tweakers gaan goed. Op dit moment zitten we op €182 om aan het eind van het jaar te doneren! We zitten daarmee bijna op het zelfde bedrag als vorig jaar.

Magawa heeft in Juli 893 minuten gewerkt. Daarin heeft Magawa de volgende resultaten behaald:
  • 5 Anti Personnel Mines gevonden
  • 3 Unexploded Ordnances
  • 5,740 vierkante meter onderzocht
Leuk om elke maand te zien dat Magawa Cambodja iets veiliger kan maken en ervoor kan zorgen dat de lokale inwoners over meer land kunnen beschikken om eten te verbouwen. In totaal heeft de HeroRAT organisatie nu 17 mijnenvelden "schoon gemaakt".

Vandaag kreeg ik toevallig dit nieuws artikel te zien op NU.nl: "Rat pronkt met gouden medaille voor opsporen landmijnen".
Ja, onze rat Magawa heeft een onderscheiding gekregen!
Hier is de LINK naar het artikel. Hartstikke leuk om te zien.

Het is bijna het eind van het jaar en dan ga ik weer goede doelen uitzoeken en kijken wat we dit jaar kunnen steunen met de inkomen vanuit de verkochte gadgets. Misschien Magawa weer?

Tot de volgende update, fijne weekend alvast,

Robin - Techrvw.com

Volgende: Magawa HeroRAT Augustus 2020 - Techrvw.com Charity Update 07-10 Magawa HeroRAT Augustus 2020 - Techrvw.com Charity Update
Volgende: Techrvw Goede Doel Update: Juni 2020 01-08 Techrvw Goede Doel Update: Juni 2020

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.