Techrvw Goede Doel Update: Juni 2020

Door Techrvw op zaterdag 1 augustus 2020 20:55 - Reacties (1)
Categorie: Donatie Techrvw.com, Views: 1.717

Hey!

Helaas treft Corona ons hard, en ik heb het gevoel dat dat voorlopig nog niet over is. Hopelijk wordt er snel een vaccin gevonden zodat de wereld weer aan het herstel kan gaan werken. Techrvw maakt de reviews vanuit huis, en zal dat voorlopig ook gewoon blijven doen.

Op dit moment staan we EUR108 om aan het eind van het jaar te doneren aan het goede doel. Dat is een kleine EUR90 minder dan vorig jaar, maar we hebben nog wat gadgets in de verkoop staan.

Elke maand krijg ik een update van HeroRATS met hoe onze HeroRAT het gedaan heeft. In Juni, ondanks Corona, heeft Magawa toch flink wat werk verricht.
  • 782 minuten gewerkt
  • 5,295 vierkante meter onderzocht
  • 2 Anti Personnel mines gevonden
  • 1 Unexploded Ordnance gevonden
Naast de gevonden mijnen heeft HeroRATS nog iets moois bereikt. Zo hebben ze 859,159m2 aan veilige grond kunnen overdragen aan de Preah Vihear Tempel in Cambodja. Mooi om te zien dat, ook al is het klein, de opbrengst van de verkochte gadgets bijdragen aan een veiligere wereld.

Hopelijk kan ik nog veel gadgets reviewen, verkopen, en donaties maken aan goede doelen.

Groet,
Techrw

Volgende: MAGAWA - Tweakers Rat Update Juli 2020 25-09 MAGAWA - Tweakers Rat Update Juli 2020
Volgende: MAGAWA - Tweakers Rat In Actie! 02-'20 MAGAWA - Tweakers Rat In Actie!

Reacties


Door Tweakers user heintjeput, zondag 2 augustus 2020 08:55

Ik zat even te kijken. Naar de rattenheld en die is sinds de vorige update super actief geweest met 16m2/minuut waar hij er eerst maar 6m2/minuut kon. Misschien is het met Corona wel extra actief geworden 😇

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.